آيا با خواص باور نكردني شيره انگور براي درمان بيماري ها آشنا هستيد

۲ بازديد ۰ نظر

شيره انگور اصل آب انگور شيرين و گوارايي است كه براي غليظ شدن جوشانده شده است. آنها اغلب در فروشگاه هاي مواد غذايي سالم يا در بخش غذاهاي طبيعي در سوپرماركت ها يافت مي شوند. اما شيره انگور خانگي هرگز در فروشگاه ها يافت نخواهد شد و اين يعني شما بايد به دنبال نوع ارگانيك و خانگي آن بگرديد!

 

همانطور كه از نام آن پيداست حاوي مقدار زيادي قند است. اما قند طبيعي كه در صورت اعتدال در مصرف براي تمام اندام هاي بدن مفيد و كمك كننده است.

آنها براي پخت بسيار خوب هستند زيرا بدون افزودن كالري اضافي به محصولات پخته شده رطوبت مي بخشند. آنها همچنين طعم فوق العاده اي را براي نان، كلوچه، پنكيك، كلوچه، كيك، پاي و حتي بستني ايجاد مي كنند.

مزاياي شيره انگور اصل شامل توانايي آن در جلوگيري از پوسيدگي دندان و ارتقاي سلامت دندان است. شيره انگور اصل چه فايده ديگري دارد؟

كلمه ملاس از كلمه عربي به معناي شربت يا عسل گرفته شده است. اين ماده شيرين در ابتدا از جوشاندن انگور براي استخراج آب آن توليد مي شد. امروزه ملاس علاوه بر انگور از نيشكر، ذرت يا ساير گياهان نيز تهيه مي شود.

شيره انگور اصل از ديرباز به عنوان يك درمان طبيعي براي مشكلات گوارشي در نظر گرفته شده است. محتواي قند زياد آن را به يك منبع عالي انرژي تبديل مي كند. علاوه بر اين، شيره انگور اصل حاوي آنتي اكسيدان هايي است كه با راديكال هاي آزاد مبارزه كرده و التهاب را كاهش مي دهد.

 

فوايد شيره انگور ملاير

 

 

1. مبارزه با پوسيدگي دندان ها با شيره انگور خانگي

 

يك مطالعه منتشر شده در مجله Dental Traumatology نشان داد افرادي كه شيره انگور اصل مي نوشند نسبت به افرادي كه اين محصول را مصرف نمي كنند حفره هاي كمتري دارند.

 

اين به اين دليل است كه شيره انگور اصل حاوي پلي فنول است كه به تقويت دندان در برابر باكتري ها و اسيدها كمك مي كند. همچنين به حفظ سلامت لثه ها كمك مي كند.

 

2. ارتقاء سلامت دهان و دندان

 

شيره انگور اصل را مي توان به عنوان بخشي از برنامه روزانه بهداشت دهان و دندان استفاده كرد. از آنجايي كه حاوي خواص ضد باكتريايي است، مي توانيد پس از خوردن غذاهاي چسبناك مانند آب نبات يا آدامس از آن براي پاكسازي دهان خود استفاده كنيد. قبل از استفاده از شيره انگور اصل بايد دندان هاي خود را  مسواك بزنيد.

 

3. كاهش التهاب با شيره انگور مرغوب

 

شيره انگور اصل حاوي فلاونوئيدها است كه به عنوان عوامل ضد التهابي قوي عمل مي كنند. اين تركيبات از توليد مواد شيميايي التهابي به نام پروستاگلاندين ها جلوگيري مي كنند. پروستاگلاندين ها زماني كه در داخل بدن جمع مي شوند باعث درد و تورم مي شوند.

 

 

4. افزايش سطح انرژي با شيره انگور سياه

 

از آنجايي كه شيره انگور اصل حاوي مقدار زيادي كربوهيدرات است، انرژي سريعي را ايجاد مي كند. يك قاشق غذاخوري شيره انگور خانگي حدود 100 كالري دارد. طبيعتا با مصرف شيره انگور عسلي ملاير متوجه افزايش انرژي و نشاط خود خواهيد شد. براي خريد شيره انگور درجه يك روي همين لينك كليك كنيد.

 

 

5. از بيماري قلبي جلوگيري كنيد

 

شيره انگور اصل ممكن است از بيماري قلبي محافظت كند زيرا حاوي رسوراترول است، تركيبي كه سطح كلسترول را كاهش مي دهد. رسوراترول همچنين فشار خون را كاهش مي دهد و فعاليت آنزيم هاي تجزيه كننده چربي ها در كبد را افزايش مي دهد.

 

6. بهبود هضم با شيره ملايري

 

شيره انگور اصل هضم را بهبود مي بخشد زيرا حاوي پكتين است، فيبر محلول كه در آب حل مي شود. پكتين به سموم و مواد زائد موجود در روده متصل مي شود و دفع آنها را آسان تر مي كند.

 

7. درمان ديابت با شيره انگور

 

شيره انگور اصل منبعي غني از فيبر غذايي است. فيبر براي حفظ سطح طبيعي گلوكز خون مهم است.

 

 

8. كمك به كاهش وزن

 

شيره انگور اصل كالري كمي دارد اما مواد مغذي بالايي دارد. اين يكي از بهترين منابع پتاسيم موجود است. پتاسيم به تنظيم تعادل مايعات و عملكرد عضلات كمك مي كند.

 

 

9. محافظت در برابر سرطان با شيره انگور اصل

 

يكي از جنبه هاي مفيد شيره انگور ملاير، قدرت آنتي اكسيداني آن است. آنتي اكسيدان ها مواد مضري مانند مواد سرطان زا و راديكال هاي آزاد را خنثي مي كنند. راديكال‌هاي آزاد به سلول‌ها آسيب مي‌رسانند و به توسعه سرطان كمك مي‌كنند. شيره انگور اصل حاوي كوئرستين است، نوعي آنتي اكسيدان كه از DNA در برابر آسيب اكسيداتيو محافظت مي كند.

 

10. بهبود عملكرد مغز با شيره انگور درجه يك

 

يكي از سالم ترين كاربردهاي شيره انگور اصل به عنوان غذاي مغز است. مطالعات نشان مي دهد كه شيره انگور اصل حافظه و تمركز را تقويت مي كند. اين احتمالاً به دليل وجود ويتامين B6 است كه براي رشد سلول هاي عصبي ضروري است.

 

چگونه شيره انگور اصل را نگهداري كنيم؟

 

شيره انگور اصل را در ظرف دربسته در دماي اتاق و دور از نور مستقيم خورشيد نگهداري كنيد. اگر آن را در يخچال نگهداري مي كنيد، حتما قبل از مصرف آن را به دماي اتاق برگردانيد.

 

شيره انگور اصل را از كجا بخريم؟

 

شيره انگور اصل را مي توانيد در فروشگاه هاي طبيعي و خرده فروشي هاي آنلاين پيدا كنيد. با اين حال، اگر مي خواهيد مطمئن شويد كه شيره انگور اصل واقعي دريافت مي كنيد، قيمت شيره انگور اعلا را فقط از فروشگاه هايي كه توليد خانگي و بكر دارند جويا شويد. بدون شك بهترين شيره انگور ايران در ملاير توليد مي شود.

 

 

چه چيز ديگري بايد در مورد شيره انگور اصل بدانم؟

 

شيره انگور اصل را بايد در ظرف دربسته در يخچال يا فريزر نگهداري كرد. مطمئن شويد كه آن را براي مدت طولاني منجمد نكنيد، زيرا اين كار مقداري از ارزش غذايي آن را از بين مي برد.

 

به جاي شيره انگور اصل از چي استفاده كنم؟

 

اگر شيره انگور اصل دوست نداريد، به جاي آن از عسل استفاده كنيد. عسل يك جايگزين عالي براي شكر سفره در هنگام پخت است. حتي مي توانيد كمي شيره انگور اصل به عسل خود اضافه كنيد تا شيريني بيشتري به آن ببخشيد.

 

فوايد شيره انگور اصل بي پايان است. سعي كنيد آن را به دستور العمل هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد تا از تمام اين فوايد شگفت انگيز بهره مند شويد.

 

آيا شيره انگور اصل براي شما مفيد است؟

 

بله، شيره انگور اصل بسيار سالم است. مملو از آنتي اكسيدان ها، ويتامين ها، مواد معدني و ساير مواد مغذي است. اما چيزي كه آن را بسيار خاص مي كند اين است كه چقدر همه كاره است.

 

 

چگونه شيره انگور اصل را در خانه درست كنيم؟

 

تهيه شيره انگور اصل آسان است. تنها چيزي كه نياز داريد انگور تازه (ترجيحا ارگانيك)، آب و زمان است. در اينجا چگونه است:

 

  1. انگورها را كاملا بشوييد. ساقه، برگ يا دانه را برداريد.
  2. انگورها را در يك كاسه بزرگ بريزيد. روي آنها را با آب سرد بپوشانيد و بگذاريد يك شب خيس بخورند.

 

  1. آب اضافي را تخليه كنيد.

 

  1. انگورها را به مخلوط كن منتقل كنيد. مخلوط كنيد تا يكدست شود.
  2. مخلوط را با پارچه پنير يا صافي مشبك صاف كنيد. مواد جامد را دور بريزيد.

 

  1. آب صاف شده را در يك قابلمه بريزيد. 1 فنجان آب به تابه اضافه كنيد. مخلوط را روي حرارت متوسط ??به جوش بياوريد. حرارت را كم كرده و به مدت 30 دقيقه بجوشانيد.

 

  1. اجازه دهيد مخلوط كاملا خنك شود.
  2. شيره انگور اصل خنك شده را در يك ظرف شيشه اي مات نگهداري كنيد. آن را تا 2 ماه در يخچال قرار دهيد.

 

  1. براي گرم كردن مجدد شيره انگور اصل كافي است آن را روي اجاق گاز گرم كنيد. يا مي توانيد آن را به مدت 10-15 ثانيه در مايكروويو قرار دهيد.

 

  • شيره انگور اصل قرن هاست كه براي درمان بيماري هاي مختلف استفاده مي شود.

 

شيره انگور اصل دقيقا  چه فوايدي ديگري دارد؟

 

  • شيره انگور اصل شربت غليظي است كه از انگور استخراج مي شود.
  • حاوي مقادير زيادي ويتامين C، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، فسفر، روي، مس، منگنز و ساير مواد مغذي است.
  • شيره انگور اصل يك درمان طبيعي براي سرماخوردگي، سرفه، گلودرد و ساير بيماري هاي تنفسي است.
  • همچنين به جلوگيري از پوسيدگي دندان و تقويت استخوان ها كمك مي كند.

 

 

 

خواص درماني شيره انگور

 

شيره انگور اصل براي سلامتي بسيار مفيد است. در اينجا نه مورد از فوايد شيره انگور اصل آورده شده است. 1. به كاهش سطح كلسترول كمك مي كند. 2. گردش خون را بهبود مي بخشد. 3. التهاب را كاهش مي دهد. 4. به پيشگيري از سرطان كمك مي كند. 5. به بهبود هضم كمك مي كند. 6. به مبارزه با ديابت كمك مي كند. 7. از بيماري هاي قلبي جلوگيري مي كند. 8. به كاهش وزن كمك مي كند. 9. به درمان سرماخوردگي و آنفولانزا كمك مي كند.

 

استخوان ها و دندان هاي قوي تر

 

شيره انگور اصل سرشار از كلسيم و ويتامين D است. كلسيم براي استحكام استخوان ها و دندان ها ضروري است. ويتامين D براي سلامت استخوان ها و دندان ها لازم است. پوست و موي بهتر

 

حركات روده را تنظيم مي كند

 

شيره انگور اصل حاوي ماده طبيعي به نام پلي فنول است. اين تركيبات به محافظت در برابر راديكال هاي آزاد كمك مي كنند. راديكال هاي آزاد مولكول هاي ناپايداري هستند كه به سلول ها و بافت ها آسيب مي رسانند. شيره انگور اصل به جلوگيري از آسيب سلولي ناشي از راديكال هاي آزاد كمك مي كند. همچنين از سرطان محافظت مي كند زيرا التهاب را كاهش مي دهد. التهاب با بسياري از بيماري ها مانند بيماري قلبي، ديابت، آرتريت، بيماري آلزايمر و حتي سرطان مرتبط است. شيره انگور اصل همچنين به تنظيم حركات روده كمك مي كند. اين به اين دليل است كه حركت غذا در طول دستگاه گوارش را تحريك مي كند. پريستالسيس روده ها را در حركت نگه مي دارد و از يبوست جلوگيري مي كند.

 

.

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

۱ بازديد ۰ نظر

نكات مهم و ضروري در كاشت درخت بادام

درخت بادام از نظر شكل ظاهري درختي با برگ هاي باريك و ??? تا ? متر ارتفاع و متراكم مي باشد. بادام ها داخل ميوه هايي شبيه به هلو رشد كمي كنند. اگر چه پوشش دور آن ها براي مردم ميوه به حساب نمي آيد اما اين پوسته از نظر تكنيكي، جزء ميوه ها محسوب مي شود. تا انتهاي اين مطلب با آلفا نهال همراه باشيد.

براي برداشت بادام شيرين، در هنگام كاشت حتماً بايد بادام شيرين بكاريد. بادام تلخ و شيرين دو نوع متفاوت از بادام هستند. بادام تلخ داراي سيانيد مي باشد. از كاشتن اين نوع بادام خودداري كنيد. گروهي ديگر از بادام ها نيز شكوفه هاي زيبايي مي دهند اما منجر به توليد ميوه نمي شوند. اين دسته از بادام ها نيز فقط به منظور زيبايي ظاهري كه دارند، پرورش داده مي شوند.

تمام اين توضيحات نشان مي دهد كه قبل از خريد نهال بادام بايد در مورد آن تحقيق و جست و جو كرد. كاشت درخت بادام منوط به كشورهاي خاورميانه بوده و در آب و هواي سرد رشد نمي كند.

كاشت درخت بادام و نحوه صحيح پرورش آن

كاشت درخت بادام منوط به مناطقي با شرايط آب و هوايي خاص مي باشد. براي پرورش درخت بادام بايد نكات لازم در رشد آن را در نظر داشته باشيد. در ادامه كليات كاشت اين درخت و روش هاي مراقبتي از آن را ارائه مي كنيم.

همان طور كه گفتيم براي كاشت درخت بادام بايد نكات متفاوت و نيز شرايط اقليمي را در نظر گرفت. كاشت اين درخت در حياط خانه هاي مسكوني نيز امكان پذير است و مي توان از محاسن اين درخت بهره برد. اگر قصد كاشت و خريد انواع نهال را داريد با ما همراه باشيد.

احداث باغ بادام

آب و هوا:

بادام در آب و هواي مديترانه اي با تابستانهاي گرم ،خشك و زمستانهاي معتدل، مرطوب بخوبي رشد مي كند. دماي بهينه براي رشد بين ?? تا ?? درجه سانتي گراد (?? و ?? درجه فارنهايت) و جوانه هاي درخت نيازسرمايي از ??? تا ??? ساعت زير ??? درجه سانتي گراد (???? ° F) براي شكستن خواب را دارند.

خاك:

درختان بادام در خاك با زهكشي خوب كاشته مي شوند. خاك داراي عمق مناسب بايد باشد. درختان بادام در انواع گوناگون خاك رشد مي كنند و مي تواند در خاك شني، لومي يا خاك رس خاك كاشته شوند. درختان بهترين رشد را در خاك با PH حدود ??? خواهد داشت، هر چند آنها خاك اسيدي، سطح PH خنثي و قليايي را نيز تحمل مي كنند. حفر گودال كاشت حدود دو برابر عميق تر و عريضتر از تراكم ريشه. گسترش ريشه در گودال و پوشش دهي مناسب ريشه و خاك در نزديكي تنه حدود هفت سانتي متر بايستي بالاتر از زمين اطراف باشد.

كاشت:

آماده سازي يك محل براي كاشت، تست مناسب خاك و ايجاد گودال گام اول است. بسته به نتايج، اصلاح خاك و ايجاد خاك يكنواخت با استفاده از ادوات كشاورزي در آماده سازي براي كاشت مي تواند انجام شود. انتخاب و طراحي يك سيستم آبياري قبل از كاشت. فاصله درخت بسته به محل، انواع بادام و طراحي شكل باغ تعيين مي گردد اغلب باغات در شكل مربع كاشته مي شوند. عرض بين رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). فاصله درختان در هر رديف: ??-?? فوت (??? – ??? متر). طول رديف: متغير مي باشد. درختان بادام نياز به آفتاب كامل دارند، حداقل ? ساعت در روز، نور آفتاب بيشتر به معني شكوفه دهي بهتر مي باشد. رنگ كردن سمت جنوبي از تنه و شاخه هاي بزرگ با دوغاب آهك از درخت در ببرابر آفتاب سوختي محافظت خواهد كرد.

آبياري:

آبياري درخت يك بار در هفته در طول سال اول پس از كاشت لازم است. كاهش آبياري به هر دو تا چهار هفته در سال هاي بعدي انجام مي گيرد. تنظيم آبياري براي جلوگيري از غرق شدن ريشه در آب و اجازه يافتن خاك به خشك شدن

نحوه كاشت درخت بادام

براي شروع كاشت درخت بادام, ابتدا نهال را از مغازه خريداري كنيد. همچنين مي توانيد دانه تازه و فرآوري نشده را در خاك بكاريد. مكاني كه براي كشت بادام انتخاب مي كنيد، بايد آفتاب گير و از نظر نوردهي مناسب باشد. يعني امكان جمع شدن آب در اطراف ريشه ها وجود نداشته باشد.

ابتدا خاك و زميني كه مي خواهيد دانه را در آن بكاريد، شخم بزنيد. اين كار بافت خاك شما را نرم و سبك مي كند. آن گاه دانه را در عمق ??? تا ? سانتي متري بكاريد و روي آن را با خاك بپوشانيد.

بهتر است كاشت درخت بادام بدين روش را در فصل پاييز انجام دهيد. اين كار سبب مي شود دانه زير خاك، زمستان را به راحتي سپري كند و در فصل بهار جوانه بزند و سر از خاك بيرون آورد.

مكان كاشت دانه بادام را با صفحه مشبك سنگين بپوشانيد تا دانه هاي بادام شما از جويده شدن و خورده شدن توسط ساير جانوران در امان بمانند.

اگر به جاي كاشت بادام از نهال بادام استفاده كرديد و آن را از بيرون خريداري نموديد، بايد حفره اي را در باغ يا باغچه براي كاشت نهال ايجاد كنيد. اين حفره از گلوله ريشه نهال بايد بزرگ تر باشد. قبل از كاشت، كل خاك را شخم بزنيد تا خاك زير نهال سفت نباشد. همچنين در صورت تمايل مي توانيد در هنگام شخم خاك، كمي ماسه به آن اضافه كنيد. با اين كار، زهكشي خاك به خوبي انجام مي شود.

نهال را در همان عمقي بكاريد كه زمان خريد در همان عمق كاشته شده بود. بادام هايي نيز هستند كه خودلقاحي را به تنهايي انجام نمي دهند. بنابراين بايد چند نهال بادام را در كنار هم داشته باشيد تا درخت ميوه دهد. قبل از خريد اين موضوع را با فروشنده در ميان بگذاريد و از خريد نهالي كه به تنهايي ميوه نمي دهد، خودداري كنيد. اگر مي خواهيد چند نهال را در باغچه يا باغ بكاريد، بايد فاصله بين آن ها از يكديگر ? تا ? متر باشد.

مقدمات قبل از كاشت بادام

قبل از كاشت درختان بادام بايد بادشكن موثري ايجاد شود. براي اين كار مي توان از رديفهاي درخت و يا كمر بند حفاظتي مصنوعي استفاده كرد. بادشكن مصنوعي هزينه زيادي دارند ولي از همان موقع احداث قابل استفاده است در حاليكه كاشت درخت به عنوان بادشكن از سال سوم كه درختها بزرگ مي شوند موثر خواهد بود از بين بادشكن هايي كه براي بادام استفاده مي شوند درختان سرو بهتر از بقيه هستند. تقويت خاك : قبل از كاشت درخت بادام 200 كيلو ازت و 200 كيلو گرم فسفر در هر هكتار به زمين داده مي شود.

نحوه‌ي كاشت درخت بادام

هنگام پرورش درختان بادام، بهتر است بدانيد كه اين درختان، خاك بيش از حد مرطوب را تحمل نمي‌كنند و به شدت به سرمازدگي در بهار حساس هستند. بادام در زمستان‌هاي معتدل و مرطوب و تابستان‌هاي گرم و خشك در آفتاب كامل رشد مي‌كنند. اگر منطقه‌ي شما اين پارامترها را نداشته باشد، بعيد است كه درخت بادام به شما ميوه‌اي بدهد.

علاوه بر اين، تعداد كمي از درختان بادام، خودبارور هستند و بنابراين براي توليد ميوه به گرده‌افشاني بين گلهاي نر و ماده نياز دارند؛ پس شما بايد حداقل دو درخت بكاريد. اگر محل كاشت درخت در سطح بالايي قرار داشته باشد، حتي مي‌توانيد دو درخت بادام را در يك نقطه‌ي واحد بكاريد؛ در اين حالت درختان با هم رشد مي‌كنند و بهم مي‌پيوندند و به گل‌ها اجازه داده مي‌شود تا گرده‌افشاني كنند.

درختان بادام ريشه‌ي عميق دارند و بايد آن‌ها را در محيط‌هاي شني عميق، حاصلخيز و با زهكشي مناسب كاشت. درختان بادام بايد با فاصله‌ي ? تا ? متر مربع از هم كاشته شوند و علي‌رغم اينكه درختان به خشكي مقاوم هستند، بايد آبياري شوند. استفاده از نيتروژن و كود آلي، به رشد آن‌ها كمك مي‌كند. اين درختان نياز زيادي به پتاسيم و فسفر دارند.

براي كاشت درخت بادام، حفره‌اي بيشتر از عمق لازم حفر كنيد و مطمئن شويد كه ريشه‌ها به‌راحتي در عمق حفره قرار مي‌گيرند، ريشه هاي نهال را قبل از كاشت صاف كرده و ناحيه پيوند شده را ?? تا ?? سانتي متر بالاي خاك قرار دهيد. پس از عمليات كاشت، نهال ها را به‌ صورت عميق آب دهيد. درصورتي‌كه محيط زندگي شما بادخيز است، مي‌توانيد نهال بادام را به يك ستون يا تكيه‌گاه (قيم) ببنديد اما پس از گذشت حدود يك سال، تكيه‌گاه آن را برداريد تا درخت رشد مناسبي داشته باشد.

دقت كنيد كه قبل از كاشت، بايد به ريشه‌ها به اندازه‌ي كافي آب داده شود. اطمينان حاصل كنيد كه ريشه‌ها قبل از قرارگرفتن در زمين، كاملاً مرطوب هستند تا منجر به شروعي خوب براي رشد آن‌ها شود. حفره‌اي كه براي ريشه ايجاد مي‌كنيد بايد براي جاي گرفتن كل ريشه گسترده و عميق باشد، به‌طوري‌كه ريشه خم نشود. مانند بسياري از درختان خشكباري، بادام نيز نسبت به دست‌كاري ريشه حساس است؛ بنابراين هرگز نبايد آن‌ها را كوتاه كرد و يا آن‌ها را مجبور كرد داخل سوراخي جاي‌داده شوند كه به اندازه‌ي كافي بزرگ نيست. تا همان اندازه‌اي كه هنگام شكل‌گيري نهال در خاك قرار داشته را بايد در خاك قرار دهيد. بايد تفاوت رنگ قابل‌توجه بين ريشه‌ها و بقيه‌ي گياه را ببينيد كه نشان مي‌دهد كدام قسمت بايد در خاك مدفون باشد. اين موضوع براي گياهان ريشه‌اي برهنه و درختان گلداني يكسان است.

هنگام پركردن حفره، خاك بايد كاملاً در اطراف ريشه فشرده شود. پس از دوباره پرشدن حفره، بايد به نهال خود حدود ? ليتر آب بدهيد تا در خانه‌ي جديد خود قرار بگيرد. در اين مرحله مي‌توانيد با افزودن مقداري كود حاوي فسفر بالا، به ريشه هاي درخت خود كمي نيرو بدهيد. اگرچه بهتر است در صورت كاشت در پاييز، تا بهار صبر كنيد و سپس كوددهي را انجام دهيد.

نگه داري از درخت بادام

در سال اول كاشت درخت بادام, بايد به نهال بسيار آب دهيد. به گونه اي كه در طي تابستان و گرما، هفته اي يك مرتبه آن را غرق آب كنيد. همچنين مي توانيد به نهال خود، تقويت كننده اي استاندارد بدهيد. هر چند وقت يك بار نهال را از نظر آفات شامل كرم ها، شته ها و… چك كنيد. در صورت ضرورت مي توانيد اين آفات را با صابون هاي حشره كش استاندارد كنترل كنيد. شكوفه هاي بادام بسيار شيرين هستند و از اين رو زنبورهاي بسياري را به سمت خود جذب مي كنند. بنابراين نگران زياد شدن زنبورها در اطراف بادام نباشيد. اين همان اتفاق خوبي است كه بايد براي درخت شما بيفتد.

براي درخت بادام يك عفونت قارچي وجود دارد. درخت بادام در طي اين عفونت، برگ هايش قهوه اي شده و به سمت بالا برمي گردد. در صورت رويت چنين نشانه هايي، بدون درنگ برگ هاي آلوده را بكنيد و از درخت بادام حذف كنيد. سوزاندن اين برگ ها نيز ايده خوبي براي جلوگيري از رشد قارچ ها مي باشد. هر برگ افتاده در اطراف درخت را با وسيله اي مانند چنگك جمع كنيد. اگر موفق نشديد عفونت قارچي را كنترل كنيد، درخت بادام را بايد با بوراكس اسپري كنيد. اين شيوه براي درمان قارچ بسيار مناسب است.

هرس كردن مختصر و مرتب درخت بادام سودمند است و انجام نادرست آن خطرات و اشكالات زيادي را در پي دارد. هرس نامناسب ميتواند منجر به نابودي درخت بادام شود. بهتر است براي هرس آن از افراد متخصص كمك بگيريد.

نحوه آبياري درختان بادام

آبياري از مهمترين عمليات مرحله داشت درختان بادام است و موجب بهبود رشد و افزايش عملكرد مي شود زيرا مقدار بارندگي در فصل تابستان در مناطق كشت بادام كافي نيست كيفيت آبياري نيز اهميت زيادي دارد آبي كه حاوي مقدار زيادي نمك است بخصوص در خاكهاي رسي كم عمق نبايد براي آبياري استفاده شود. درختان بادام نبايد با روش آبياري باراني آبياري شوند زيرا برگ هاي بادام نسبت به نمك خيلي حساس است. روشهاي معمول آبياري در درختان بادام، آبياري سطحي و آبياري قطره اي هستند از آبياري قطره اي معمولاً در زمينهاي ناهموار استفاده مي شود.بايد توجه داشت كه در صورت عدم وجود زهكش مناسب خاك و غوطه ور شدن ريشه هاي درخت در آب به مدت طولاني باعث پوسيدگي ريشه هاي درخت بادام خواهد شد.

نحوه برداشت بادام

ميوه هاي بادام را مي توان به صورت سبز (چغاله) و يا خشك برداشت كرد . ميوه هاي بادام رقم كاغذي (پوست نازك) نيز در مرحله سبز به منظور مصرف مستقيم برداشت مي شود. برداشت ميوه هاي خشك از نيمه دوم مرداد تا اواخر مهر صورت مي گيرد. ميوه هاي بادام در باغاتي كه آبياري نمي شوند زودتر از باغاتي كه آبياري مي شوند مي رسند. در باغات جديد بادام كه به صورت مكانيكي برداشت مي شوند موارد زير بايد رعايت شود. فاصله مناسب كشت ، فرم دهي مناسب درخت مثلاً فرم گلداني، مسطح بودن سطح زمين ، كاشت رقمي با عادت رشد عمودي ، دقت در تعيين تاريخ برداشت در ارتباط با زمان رسيدن و شرايط خاك به منظور جدا شدن بهتر ميوه هاي باغهاي بادام اغلب دو هفته قبل از برداشت آبياري مي شود.

سطح خاك بايد تا حد امكان صاف و عاري از علفهاي هرز باشد، درختها توسط دستگاه نيشكر تكان داده شده و ميوه ها بر روي زمين مي ريزند، سپس ميوه ها توسط دستگاههايي كه داراي بازوهاي مكنده هستند جمع آوري مي شود. مقدار عملكرد بادام در هر هكتار از يك تا دو تن (بدون پوست سبز) متغير است، كه به عمليات زراعي از جمله آبياري و نوع رقم بستگي دارد.

پس از برداشت بادام پوست سبز آن جدا مي شود.ماشين هايي كه براي بادام پوست سخت بكار مي روند براي بادام هاي پوست نازك و پوست كاغذي مناسب نيستند و در صورت استفاده از اين ماشين ها بايد تنظيم آنها عوض شود. سپس ميوه ها در معرض آفتاب به مدت 3 تا 4 روز خشك مي شوند تا مقدار رطوبت آنها به 8 تا 5/8 درصد كاهش يابد. احتمالاً در انبار نيز رطوبت ميوه ها حدود يك درصد كاهش مي يابد. نگهداري بادام هاي پوست نارك به علت كپك زدگي مشكل است.

نحوه هرس درخت بادام

در باغ‌هاي قديمي هرس از طريق قطع شاخه‌هاي خشك و پاجوش‌ها انجام مي‌گيرد. در باغ‌هاي جديد كه براساس اصول باغباني‌كاشته شده‌اند دو نوع هرس انجام مي‌شود :

  1. هرس شكل

هرس شكل بادام معمولاً جامي است.در رقم‌هايي كه شاخه‌هاي آن تمايل به رشد افقي دارند درخت را پا‌بلند مي‌گيرند و آن‌را از 120 سانتي‌متري قطع مي‌كنند ولي در رقم‌هايي كه شاخه‌ها رشد عمودي دارند مانند رقم «محب علي» طول تنه را 60 تا 100 سانتيمتري مي‌گيرند. در سال دوم بالا‌ترين جوانه روييده از پايين محل قطع را به عنوان جايگزين تنه اصلي انتخاب كرده و آن را بالاتر از بقيه شاخه‌ها هرس مي‌كنند و بقيه شاخه‌ها را در چهار طرف اين محور و كوتاه‌تر از شاخه جايگزين هرس مي‌كنند را حدود 30 سانتي‌متر مي‌گيرند.

در سال سوم شاخه‌هاي فرعي درجه يك را به طول30 سانتي‌متر نگه مي‌دارند و بقيه شاخه‌ها را سربرداري مي‌كنند. در سال چهارم اسكلت درخت تشكيل مي‌شود و ديگر سربرداري انجام نمي‌گيرد.زمان انجام هرس اسفندماه و در هنگام خواب درخت است.

  1. هرس ساليانه

درخت بادام چندان نياز به هرس ساليانه ندارد و در هر دو تا سه سال يكبار شاخه‌هاي خشك و نابجا و آفت‌زده قطع مي‌شوند البته پاجوش‌ها هر ساله حذف شود.

https://alphanahal.ir/almond-seedlings/

بهترين آسياب قهوه صنعتي

۲ بازديد ۰ نظر

قيمت آسياب قهوه صنعتي كافي براي شاپ چقدراست؟ چه آسياب قهوه اي براي كافي شاپ مناسب است؟ آيا براي كافي شاپ مي تواند آسياب قهوه صنعتي ايراني  كاربردي باشد؟ چرا؟ همه اين سوالات را در اين پست مورد بررسي قرار مي دهيم. قبل از هر چيز بهتر است نگاهي داشته باشيم به انتخاب آسياب براي كافي شاپ كه بايد چه ويژگي هايي داشته باشد.

آسياب قهوه صنعتي كافي شاپ

بهترين آسياب براي كافي شاپ آسياب قهوه صنعتي است. زيرا مي تواند همه نيازهاي يك كافي شاپ را برآورده كند. چه از نظر سرعت و دقت و چه از نظر عملكرد و نحوه آسياب خوب از اين رو بيشتر افرادي كه در حوزه قهوه و كافي شاپ فعال هستند به دنبال يك آسياب قهوه صنعتي يا نيمه صنعتي مي باشند. همين جا بايد يادآوري كنم بيشتر دستگاه هاي آسياب قهوه خانگي قابليت آسياب قهوه ترك را ندارد و محدوديت هايي براي آسياب ايجاد مي كنند به همين دليل نمي توانند به اندازه كافي پاسخگوي نياز يك كافي شاپ باشند.

 

  بهترين آسياب قهوه صنعتي

بهترين آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ

همانطور كه مي دانيد انتخاب بهترين آسياب قهوه براي كافي شاپ بسيار حساس و ضروري است. زيرا يكي از بخش هاي مهم كار شما همين آسياب است كه مي تواند روي بخش هاي ديگر هم تاثير گذار باشد. به عنوان مثال اگر قهوه به صورت يكدست آسياب نشود و يا اينكه دقيقاً متناسب با دستگاه دم آوري قهوه آسياب نشده باشد روي طعم و مزه قهوه اثر مي گذارد. به همين دليل بيشتر قهوه فروشي ها و كافي شاپ ها در زمان خريد آسياب قهوه بايد دقت لازم را به خرج دهند. اما مهم ترين مساله اين است كه بهترين آسياب قهوه صنعتي چه ويژگي هايي بايد داشته باشد.

  • موتور قدرتمند با توان بالا

يكي از مهم ترين فاكتورهاي يك آسياب صنعتي خوب داشتن قدرت و توان موتور بالا است. زيرا دانه هاي قهوه بسيار سخت و مقاوم هستند و براي آسياب چنين محصولي نياز است موتور پرقدرت باشد. در اين صورت دستگاه به راحتي مي تواند دانه هاي قهوه را آسياب كند و از طرف ديگر استهلاك دستگاه كمتر است اين مساله مي تواند به عمر و دوام دستگاه نيز كمك كند.

  • قدرت خنك كنندگي در دستگاه

با توجه به اينكه دانه هاي قهوه بسيار سخت هستند بدون شك در هنگام آسياب بخصوص در زمان بيشتر دستگاه گرم مي شود كه اين گرما مي تواند روي كيفيت آسياب تاثير بگذارد و آنها را برشته و سوخته كند. به همين دليل دستگاه هاي آسياب بخصوص آسياب صنعتي قهوه نيازمند فن خنك كنندگي هستند. دستگاه با داشتن فن، بدون مشكل مي تواند با كيفيت بالا، آسياب را انجام دهد  و شما نيازمند صرف زمان و انرژي بابت خنك شدن دستگاه نيستيد. در غير اين صورت بايد صبركنيد تا دستگاه خنك شود و بعداً دوباره كار خود را انجام دهيد كه اين يعني هدر رفتن انرژي و زمان شما و براي كافي شاپ مقرون به صرفه نيست!

  • تنوع درانواع  آسياب

يكي از چالش هاي كافي شاپ ها، قهوه فروشي و ... داشتن تنوع در نحوه آسياب است. همانطور كه مي دانيد هر دستگاه قهوه، نيازمند آسياب مخصوص به خود است. اين مساله زماني محقق مي شود كه شما بتوانيد درجه بندي متنوعي در آسياب خود داشته باشيد. زمانيكه درجه بندي آسياب محدود باشد دست شما باز نخواهد بود. آسياب هاي صنعتي قهوه بايد داراي درجه بندي متنوع و زيادي باشند تا بتوانند هر نوع آسيابي را تحت پوشش قرار دهند.

  • تيغه هاي مقاوم و با دقت

يكي از وسايل مهم و حساس در آسياب قهوه تيغه هاي آن مي باشد. زيرا اين تيغه هاي هستند كه بايد دانه هاي سخت قهوه را آسياب كنند از اين رو داشتن مقاومت كافي و دقت بالا در تيغه مهم است. بيشتر آسياب هاي صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. نحوه قرار گيري تيغه و استحكام آن يكي از فاكتورهاي مهم  براي خريد آسياب قهوه كافي شاپ است.

  • ظرفيت كافي براي گرايندر صنعتي

گرايندرهاي صنعتي قهوه بايد داراي ظرفيت قابل توجهي براي آسياب باشند. زيرا بايد حجم زيادي از دانه هاي قهوه را در زمان محدودي آسياب كنند. در برخي از آسياب هاي صنعتي متاسفانه اين فاكتور مهم در نظر گرفته نشده است. شايد اين مساله در نگاه اول چندان حائز اهميت نباشد اما پاي عمل كه مي رسد بسيار مهم است. زيرا شما بايد در زمان محدودي به مشتريان زيادي سرويس بدهيد و نيازمند آسياب سريع و پرقدرت هستيد.

  • عدم پرتي قهوه در گرايندر

جالب است بدانيد اكثر دستگاه هاي گرايندر قهوه با پرتي زيادي آسياب را انجام مي دهند. اين فرآيند حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي قهوه ايجاد مي كند. اين موضوع زماني بيشتر خودش را نشان مي دهد كه شما به صورت پشت سر هم بخواهيد در چندين نمونه آسياب ريز و درشت داشته باشيد. دراين صورت بايد براي بدست آمدن يك آسياب يكنواخت و يكدست براي هر نمونه، مقداري پرتي از نمونه قبلي داشته باشيد. با توجه به گران بودن دانه هاي قهوه اين مساله مهم است. اما سوال اينجاست آيا دستگاه آسياب قهوه صنعتي وجود دارد كه پرتي را به حداقل برساند و يا پرتي آن صفر باشد؟ در جواب بايد گفت: بله! اتفاقاً برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني توانسته اند اين مشكل را براي هميشه رفع كنند. به عنوان مثال آسياب قهوه صنعتي يوكار با داشتن تجهيزات و امكانات بالا توانسته اين مشكل را به صفر برساند. براي مشاهده اطلاعات اين آسياب و يا قيمت روز آن مي توانيد همين كلمه ( آسياب قهوه صنعتي يوكار) را سرچ كنيد و يا اينجا كليك كنيد.

  • ضمانت و خدمات پس از فروش در گرايندرصنعتي

هم يكي از گزينه هاي مهم انتخاب گرايندر صنعتي قهوه است. شايد اين موضوع خيلي مهم نباشد اما اگر پاي عمل برسد و بخواهيد دستگاه خود را تعمير و نگهداري كنيد اهميت اين مساله را به روشني درك مي كنيد. زيرا بسياري از برندهاي خارجي و حتي ايراني ضمانت و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل با كوچك ترين مشكل شما بايد هزينه هاي گزافي بابت تامين قطعه و يا سرويس دستگاه پرداخت كنيد. اين در حالي است كه برخي از قطعات به صورت كامل در ايران وجود ندارند و شما حتي مجبور به تعويض كل دستگاه و خريد مجدد مي شويد. متاسفانه اين مساله در همه ابعاد ازجمله خريد لوازم برقي، خودرو و ... حاكم است. پيشنهاد ما اين است كه قبل از خريد اين مساله را به صورت كامل مورد بررسي قرار دهيد.

d5_8n07.jpg

 Alt:  قيمت آسياب قهوه صنعتي

  • قيمت گرايندر صنعتي قهوه

اما در كنار همه نكات ذكر شده بايد به قيمت آسياب قهوه صنعتي براي كافي شاپ نيز توجه داشته باشيد. بسياري از آسياب هاي خارجي با قيمت دلار ارزش گذاري مي شوند و نسبت به عملكرد آنها، قيمت بالايي دارند. اين در حالي است كه برخي از برندهاي ايراني با داشتن قيمت منطقي و مناسب به همراه عملكرد عالي توانسته اند همه نيازهاي مشتريان را برآورده كنند. علاوه بر اين خدمات پس از فروش و ضمانت در برندهاي ايراني قابل تامين است و شما مي توانيد از بابت تعمير و نگهداري دستگاه در آينده اطمينان داشته باشيد. شايد اين پرسش مطرح باشد كه آيا يك برند ايراني مي تواند دقت و سرعت عالي داشته باشد؟ برخي از توليدكنندگان آسياب قهوه ايراني با به روز شدن و مطابق با استانداردهاي جهاني توانسته اند اين مهم دست پيدا كنند. يكي از برندهاي معروف ايراني كه توانسته همه امكانات و تجهيزات آسياب قهوه به همراه دقت و سرعت بالا را تامين كند برند آسياب قهوه يوكار است. اين برند با داشتن نمايندگي در سراسر كشور و داشتن خدمات پس از فروش يكي از برندهاي آسياب محبوب ايراني است.

نتيجه گيري:

با توجه به موارد بالا، قبل از خريد آسياب قهوه حتماً تحقيق و اطلاعات كافي داشته باشيد و موارد مهم از جمله قد ت و توان موتور، ظرفيت، درجه بندي، عدم پرتي قهوه، فن خنك كنندگي، ضمانت و خدمات پس از فروش را مورد بررسي قرار دهيد. همين جا بايد يادآوري كنم متاسفانه برخي برندها با داشتن امكانات كم و كيفيت پايين قيمت بالايي دارند و از طرفي برخي برندهاي ديگر به لحاظ اقتصادي بودن محصول براي خريد، با حذف برخي از فاكتورها، قيمت ارزان و اقتصادي براي مشتريان در نظر مي گيرند. پيشنهاد ما نه گروه اول و نه گروه دوم هستند زيرا شما مي خواهيد به صورت حرفه اي و مدام از دستگاه استفاده كنيد و به قول معورف يك بار هزينه بدهيد پس بهتر است بهترين دستگاه آسياب قهوه صنعتي حرفه اي را با قيمت مقرون به صرفه در خريد خود داشته باشيد و در بحث قيمت، ارزيابي خود را با توجه به عملكرد و امكانات انجام دهيد نه صرفاً قيمت! متاسفانه بسياري از خريداران صرفاً قيمت را مد نظر دارند و در آينده اي نه چندان دور بايد هزينه هاي بيشتري نسبت به هزينه اوليه دستگاه بپردازند و يا مجبور به تعويض دستگاه مي شوند. كه اين مساله مساوي است با به هدر رفتن وقت، انرژي و بودجه شما!

منبع: https://www.khabareazad.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/29418-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%BE?pr=1